Afvallen

Wie is Oscar Helm?

Wie is Oscar Helm?

Oscar Helm, de man achter de afslank receptenbijbel, maar wie is Oscar Helm nu eigenlijk? Eigenlijk is zijn volledige naam Oscar Helmstäter, maar om het simpel te maken noemt hij zich Oscar Helm.

Deze pagina op recepten om af te vallen vertelt u alles wat u moet weten over Oscar Helm.

Klopt het allemaal wat hij beweert en is zijn boek echt de ultieme hulp bij afvallen?

Wie is Oscar Helm?

Oscar Helm heeft zich na zelf opgedane negatieve ervaringen met producten aangeboden door de voedingsmiddelenindustrie toegelegd op gezond en verantwoord eten. In principe kan iedereen zich voedingsdeskundige noemen, maar Oscar Helm heeft zich er echt in verdiept en verschillende studies op dit gebied afgerond.

Ook heeft hij eigen onderzoeken gedaan. Bovendien is hij een afgestudeerd psycholoog. Eigenlijk zou je hem hem dus een dieet psycholoog kunnen noemen.

Psychologie is niet onbelangrijk bij het afvallen aangezien de juiste mindset bij het afvallen uitermate belangrijk is. Volhouden en doorzetten zijn nauw verbonden met een succesvol dieet. En daar heeft Oscar Helm zich op toegelegd. Hij heeft een methode ontwikkeld die gemakkelijk vol te houden is en daarom zeer succesvol.

Oscar Helm en de voedingsmiddelenindustrie

De motivatie van Drs. Oscar Helm om aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl komt voort uit de voedingsmiddelenindustrie. Veel producten die u kant en klaar koopt uit de supermarkt zijn misschien erg lekker maar gezondheid komt veelal niet op de eerste plek.

Helaas komt gezondheid niet altijd op de eerste plek, maar staat winst op nummer 1. Vaak worden er goedkope maar ongezonde ingrediënten gebruikt. Of er worden stoffen toegevoegd die geen waarde hebben, maar slechts als doel hebben om het product er lekkerder uit te laten zien.

Oscar Helm heeft hier jarenlang onderzoek naar gedaan en kon niet ander concluderen dat misleiding helaas vaak voorkomt.

Een goed voorbeeld hiervan zijn de zogenaamde Lightproducten. Vaak zijn deze helemaal niet zo light als wordt doen voorgekomen. Een product mag light worden genoemd wanneer het 30% minder suiker, vet of energie (Kcal) bevat ten opzichte van het originele product. Echter, indien een product bijvoorbeeld 30% minder vet bevat, kan er extra suiker worden toegevoegd om de smaak te behouden.

Daarom komt het regelmatig voor dat lightproducten nog steeds boordevol suiker of calorieën zitten.

De motivatie van Oscar Helm

Tijdens zijn studie. met de voor veel studenten gevolgde levensstijl, bestaande uit ongezonde maaltijden en veel bier en frisdranken, was op een gegeven moment de maat vol. Niet alleen vlogen de kilo’s eraan, ook werd zijn energieniveau alleen maar lager.

Om dit te doorbreken heeft hij zijn levensstijl drastisch aangepast.

Waarin onderscheidt Oscar Helm zich?

Oscar Helm is meer dan een standaard afslankcoach of voedingsdeskundige. Hij is een orthomoleculair voedings en suppletieadviseur en daarnaast een Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut.

Een orthomoleculair voedings en suppletieadviseur richt zich op het herstellen van verstoorde evenwichten in het lichaam. Dit heeft een invloed op de werking van verschillende organen en mechanismen.

De opleiding tot Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut gaat nog dieper in op de verschillende mechanismen in een menselijk lichaam en de samenhang tussen deze mechanisme.

De vraag wie is Oscar Helm; kan dus beantwoord worden met: Iemand die het menselijk lichaam en de werking daarvan goed begrijpt.

Zijn benadering en adviezen zijn wetenschappelijk onderbouwd. Dit is iets waar hij zich in onderscheidt ten opzichte van vele andere afslank coaches of experts.

Zijn benadering richt zich op de algemene levensstijl van iemand. Naast de juiste voeding speelt hier ook beweging en eventueel supplementen een rol. Dit is in zijn optiek de beste manier om af te vallen.

Bovendien richt hij zich op een dieet wat vol te houden is. Veel mensen houden een dieet niet vol en dan komt na verloop van tijd de afgevallen kilo`s dus weer terug. En soms nog meer kilo`s dan dat je oorspronkelijk was afgevallen. Je bent dan weken bezig geweest om af te vallen en uiteindelijk is er geen blijvend resultaat.

De algemene gedachte is dat je met de juiste levensstijl veel kunt bereiken, zoals:

-          Meer energie.
-          Afname van het lichaamsgewicht.
-          Toename van spiermassa.

Daarnaast is er nog een andere groot voordeel van de juiste en gezonde voeding. Omdat er in veel kant- en klaar voedsel grote hoeveelheden verborgen suikers zitten verwerkt, veroorzaakt dit ook veel schade aan uw gebit.

Met gezonde voeding zult u ook merken dat dit een positieve uitwerking heeft op uw gebit. Zo zal het halfjaarlijkse bezoek aan de tandarts een stuk prettiger worden.

Naast de opgedane theoretische kennis is de kracht van Oscar Helm ook praktijkervaring. Door al jaren werkzaam te zijn op dit gebied is hij in het bezit van veel ervaring. Hij weet dus echt waar hij het over heeft.

Ik ben erg onder de indruk van de diversiteit van de recepten.

 

Heeft u ook al verschillende diëten geprobeerd?

Wie is er niet bekend met het jojo-effect? Je volgt een dieet en bent redelijk wat kilo`s afgevallen. Of je hebt een dieet gevolgd en denkt afvallen lukt niet.

Het geheim is om een dieet te volgen wat redelijk eenvoudig is vol te houden. Dus met veel variatie en ook met lekkere gerechten. Bovendien helpt het zeer zeker ook indien de gerechten nog eens gemakkelijk te bereiden zijn.

Een eentonig dieet is gewoonweg niet vol te houden. Op een gegeven moment zult u het het opgeven en weer vervallen in oude gewoonten. Eigenlijk zou een dieet meer gericht moeten zijn op het veranderen van de levensstijl dan puur en alleen het kwijtraken van een aantal overtollige kilo`s.

Zelf als u een overheerlijk salade met baby spinazie dag in dag uit eet, zult u er op een gegeven moment genoeg van hebben. Daarom is het voorhanden hebben van meerdere en verschillende gerechten hetgeen u gaat helpen bij het definitief kwijtraken van de overtollige kilo`s.

De afslank receptenbijbel

De vraag wie is Oscar Helm wordt beantwoord door de verschillende boeken die hij geschreven heeft. Zijn meest bekende en uitgebreide werk is de afslank receptenbijbel.

In eerste instantie is Richard Ridder begonnen met het schrijven van de afslank receptenbijbel. Oscar Helm heeft dit echter overgenomen en heeft dit boek sterk verbeterd.  De afslank receptenbijbel is een aanrader wanneer u structureel wilt afvallen. Het gaat veel verder dan het standaard koolhydraatarm dieet.

De afslank receptenbijbel is zeer zeker meer dan de moeite waard.

De afslank receptenbijbel is een compleet boek en is eigenlijk een soort van strakke buik bijbel. Per dag wordt precies aangegeven wat je kan eten. hierbij heb je de keuze uit meer dan 100 verschillende recepten.

Jouw boek is het eerste dieet wat ik heb kunnen volhouden.

 

Bent u ook benieuwd naar de afslank receptenbijbel?

Wat krijgt u allemaal wanneer u de afslank receptenbijbel aanschaft:

  • Meer dan 100 verrassende, heerlijke en makkelijke recepten.
  • 10 gezonde nagerechten.
  • 84 gezonde tussendoortjes.
  • Dag en weekmenu's met boodschappenlijstjes.
  • 13 richtlijnen voor een gezond en slank lichaam.

De afslank receptenbijbel is dus veel meer dan alleen een boek of een eBook. Het is alles wat u nodig hebt om blijvend af te vallen. Wie is Oscar Helm? Een autoriteit op het gebied van afvallen!

De positieve ervaringen met de afslank receptenbijbel

Inmiddels zijn er al heel veel mensen die met behulp van de afslank receptenbijbel blijvend zijn afgevallen. één van de afslank receptenbijbel ervaringen

4 weken bezig en al 7,8 kilo kwijt!

Met al deze positieve reacties is het veilig om te stellen afvallen is leuk!

Bovendien is er een onderzoek gedaan naar het langere termijn effect van verschillende diëten. Op basis van 1,328 respondenten bleek dat na 10 weken het gewichtsverlies met de afslank receptenbijbel gemiddeld meer dan 10 kilo hoger lag dan met andere diëten. Opvallend is dat het verschil gemaakt wordt na  ongeveer 6 weken. Dit is de periode dat vele andere diëten niet langer vol te houden zijn, maar waar de mensen die afslank receptenbijbel volgen gewoon doorgaan met afvallen. Wie is Oscar Helm? Een persoon die u kan helpen om blijvend af te vallen!

Bent u de volgende die blijvend kilo`s gaat afvallen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *