Uncategorized

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten

Dit is toch wel een echte trend te noemen, onbeperkt eten of het zogenaamde all you can eat concept. Eten en drinken net zoveel je wilt voor een vaste prijs. Dit nodigt uit naar net iets teveel eten dan dat je eigenlijk zou willen.

Het onbeperkt eten concept voor groepen

Ga je met een grotere groep uit eten, dan is dit een handig concept. Iedereen betaalt een vaste prijs en je weet precies wat je kwijt bent. Je krijgt geen scheve gezichten dat de een meer of duurdere gerechten heeft gegeten dan een ander. Soms zit bier en wijn ook nog bij het concept in dus dan is het helemaal einde discussie.

Ook als er kinderen bij de groep zitten is het handig. Meestal zijn er voor kinderen tot ongeveer 12 jaar gereduceerde prijzen. Hoe lang je kunt eten verschilt. Het gemiddelde is ongeveer 2,5 uur. En dat is in mijn ogen ook meer dan genoeg.

Wat doet dit onderwerp op recepten om af te vallen?

Met onbeperkt genieten op zijn tijd is niks mis. Bovendien heb ik zelf altijd het gevoel dat na een avondje onbeperkt eten dat ik er voorlopig ook weer genoeg van heb. Je zult mij zeker niet elke week tegenkomen bij dit soort gelegenheden.

Bovendien hoef je bij het onbeperkt eten concept natuurlijk niet helemaal rond te eten. En uiteindelijk ben je meestal minder kwijt dan dat je naar een restaurant gaat waar je een voor- hoofd en nagerecht besteld. En als je dan ook de drankjes moet afrekenen dan is het toch altijd weer een dure avond.

Eten is ook genieten

Op zijn tijd genieten is niks mis mee. Dit houdt afvallen leuk. Denkt u naderhand dat het toch verstandig is om een paar kilo kwijt te raken, kijk dan eens bij de afslank receptenbijbel ervaringen. Met die methode bent u snel weer van de extra kilo`s af. Of overweeg eens wat extra oefeningen met bijvoorbeeld de kettlebell.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *