Afvallen

Killerbody recepten

Killerbody recepten

Killerbody recepten.

Wie wil er nu geen killerbody?  Er zijn vele methoden om een killerbody te realiseren. Behalve veel bewegen of sporten heeft u hier ook killerbody recepten voor nodig. Wat de juiste killerbody recepten zijn, hangt af van uw situatie en wat u wilt bereiken. Goede killerbody recepten zijn echter een garantie voor een strak lichaam.

Of u nu snel een aantal kilo`s wilt afvallen, bijvoorbeeld met een low carb high fat dieet of met het koolsoepdieet recept of gewoon gaandeweg wilt afvallen door gezonder te eten, het zijn allemaal mogelijkheden om een strak en gezond lichaam te verwezenlijken.

Lees verder over killerbody recepten op recepten om af te vallen.

Wat is een killerbody?

Wat verstaat u onder een killerbody? Wilt u slank en gespierd zijn, of is slank voldoende voor u? Voor slank en gespierd komt er meer bij kijken dan alleen gezonde recepten. Sporten en beweging is een must in dit geval. Een effectieve methode zijn bijvoorbeeld kettlebell oefeningen.

Persoonlijk vind ik een goede conditie belangrijker dan een echte killerbody. Om dit te bereiken is er een combinatie nodig van sporten of bewegen en gezond eten.Als u een gespierd lichaam wilt, dan is een eiwitrijk dieet samen met krachttraining waarschijnlijk de beste manier om dit te bereiken. Hiervoor heeft u eiwitrijke recepten nodig, wat een goede basis is voor het doen toenemen van spiermassa. De recepten van Fitchef lenen zich hier erg goed voor.

Om af te vallen is cardio de beste methode. Gaat u met gewichten aan de slag dan zult u niet zo snel gewicht verliezen. Spieren wegen nu eenmaal meer dan vet. Uiteraard is het voor uw gezondheid wel vele malen beter om meer spiermassa te hebben dan vet. Een bijkomend voordeel is dat spieren veel vet verbranden. Dit is dus een   goede methode voor de langere termijn.

Gezond eten geeft energie.

Gezonde voeding, met veel vitaminen, mineralen en voedingsstoffen geeft u lichaam energie. Killerbody recepten zullen dan ook moeten voldoen aan deze criteria. Het gaan beginnen aan een dieet of actief sporten is het moeilijkste. Ben je eenmaal begonnen, dan zal het steeds makkelijker worden. Daarom ben ik van mening dat beginnen met goede voeding een goede start is. U zult zich snel energieker voelen waardoor de stap naar sporten of bewegen, of extra sporten en bewegen gemakkelijker wordt.

Aan de andere kant is mijn ervaring ook dat als je actief gaat sporten je automatisch beter op je voeding gaat letten. Je wilt tenslotte niet de calorieën die je met veel pijn en moeite hebt verbrand direct weer terugkrijgen.

Stap voor stap

Afhankelijk van uw huidige situatie zou ik niet direct rigoureus gaan sporten of bewegen en tegelijkertijd een streng dieet gaan volgen.

Vooral als u dit niet gewend bent is dit een behoorlijke opgave hetgeen het lastig maakt om dit op langere termijn vol te houden.

Begin gewoon met gezonder eten, door bijvoorbeeld op uw koolhydraten te letten en daarnaast tegelijkertijd meer te bewegen. Maak bijvoorbeeld een dagelijkse wandeling.

U zult na enkele weken merken dat u resultaat begint te boeken. Uw conditie zal verbeteren en u zal uw energieker gaan voelen. En dit is de beste motivator die u maar kunt hebben. En van daaruit kunt u het gaan opschalen. Misschien kunt u dan eens een koolhydraatarm dieet proberen wat een prima manier is om bijvoorbeeld buikvet weg in 2 weken te realiseren. Daarnaast meer bewegen en dit geleidelijk opvoeren geeft verbluffende resultaten.

Killerbody recepten

Variatie en gezond eten.

Het belangrijkste bij gezond eten is variatie. Een verse salade van bijvoorbeeld baby spinazie met een rijpe tomaat, een stukje paprika en eventueel wat fetakaas is op zijn tijd echt lekker. Ga je dit elke dag eten dan ben je er na een paar dagen wel op uitgekeken.

En dit is bijna met alles zo. Zelfs je favoriete gerecht is, als je het te vaak achter elkaar eet, opeens toch niet meer zo lekker.

Variatie en afwisseling zorgt ervoor dat bijvoorbeeld de groene salade gewoon echt lekker blijft.

Fitchef en Fitchef Turbo

Fitchef is gericht op eiwitrijke recepten. In dit boek staan ongeveer 105 verschillende eiwitrijke recepten. Gaat u deze recepten volgen en daarnaast bijvoorbeeld een van de trainingsschema’s van de kettlebell oefeningen volgen, dan zult u binnen 12 weken een compleet nieuw persoon zijn. En dat met slechts een paar keer per week ongeveer 20 minuten trainen!

In mijn ogen is de Fitchef een prima alternatief voor de boeken van Fajah Lourens. De voedingsschema`s die u op basis van een actieplan samenstelt zijn een echt killerbody dieet.

Met lekkere, gevarieerde gerechten zonder rare ingrediënten, die ook nog eens in een kwartier op tafel staan wordt het zoveel gemakkelijker om een dieet te volgen. Je kan zelfs zeggen met deze recepten; afvallen is leuk!

Heeft u meerdere malen geprobeerd om een aantal kilo`s af te vallen, maar afvallen lukt niet of de kilo`s komen toch vrij snel weer terug? Dan is Fitchef een echter aanrader.

Bovendien kunt u indien u niet tevreden bent de boeken altijd binnen 14 dagen terugsturen. Die kans acht ik echter klein. Er zijn inmiddels al meer dan 25,000 gebruikers van Fitchef en je komt de meest fantastische reacties tegen.

Profiteer van de praktijkervaring en kennis van Mark van Oosterwijck, de auteur van de fitchef boeken. Iemand die lang een gevecht heeft gevoerd tegen overgewicht en dit uiteindelijk heeft overwonnen is toch de beste bron die u kunt vinden? In mijn ogen is dit veel meer waard dan iemand die zijn wijsheid via boeken of een cursus heeft verkregen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *