Afvallen

Kettlebell oefeningen

Kettlebell oefeningen

Kettlebell oefeningen

Een dieet is een goede manier om af te vallen. Echter nog beter is om af te vallen door meer beweging. Een effectieve methode zijn de kettlebell oefeningen. Dit is de methode om heel snel vet te verbranden en past daarom ook op de pagina recepten om af te vallen. Wat is het geheim van de kettlebell oefeningen? Lees het hier!

Wat is een kettlebell?

Een kettlebell is een soort van bal met een handvat eraan. U vindt deze in verschillende gewichten. De lichtste variant is ongeveer 2 kilo maar u vindt deze ook van wel 20 kilo. Welk gewicht u kiest hangt af van uw huidige conditie. Wanneer u net begint kunt u het beste kiezen voor de lichtste kettlebell.

Bent u al gevorderd dan kunt u direct voor een zwaardere kettlebell kiezen. Bijvoorbeeld een gewicht van 8 kilo of zelfs meer. Ook kunt u stap voor stap overstappen naar een zwaardere kettlebell. Bepaal simpelweg zelf wat voor jou het ideale gewicht van de kettlebell is.

Kettlebell trainingen

Wanneer u een kettlebell heeft aangeschaft moet u hier natuurlijk mee aan de slag.

Kettlebell oefeningen zijn uitermate effectief. 20 minuten trainen met een kettlebell en dat een 3 tal keer per week is al voldoende om een strakke buik te creëren.

Veel mensen gaan trainen in een sportschool. De kettlebell trainingen kunt u echter volledig thuis doen. Bovendien neemt een kettlebell weinig ruimte in beslag en heeft u ook niet veel ruimte nodig om de trainingen uit te voeren. U kunt dit gewoon in de slaapkamer of in de woonkamer doen.

Schema`s voor kettlebell oefeningen

Wanneer u aan de slag wilt met de kettlebell oefeningen heeft u wel de juiste oefeningen nodig. Zomaar wat doen is niet verstandig. Dit zal waarschijnlijk niet effectief zijn en u traint bovendien niet alle spieren. De juiste kettlebell workout zal daarentegen zeer effectief zijn.

En zoals al eerder gezegd, kettlebell oefeningen doet u voor ongeveer 20 minuten. Waar normaal gesproken fitness oefeningen nogal saai zijn, heeft u met de kettlebell oefeningen het voordeel dat deze snel gedaan zijn. Voordat u het weet heeft u de oefeningen al weer gedaan.

Dit is een goede motivatie om de kettlebell oefeningen door te zetten. 20 minuten is voor iedereen op te brengen. Zeker als u al snel resultaat zult zien.

Strakkebuikspieren kettlebell workout

Het strakkebuikspieren kettlebell workout programma voor vrouwen of mannen is gericht op het produceren van groeihormonen. Groeihormonen zijn de belangrijkste vetverbrander in het lichaam.

Natuurlijk is deze methode er niet op gericht om hormonen te gaan slikken. Echter door de juiste training kunnen deze groeihormonen wel worden gestimuleerd.

Doordat de oefeningen gedaan kunnen worden met een kettlebell van verschillende gewichten zijn de oefeningen zowel geschikt voor mannen als vrouwen.

Bovendien heeft de stimulering van groeihormonen door middel van gerichte training nog een ander belangrijk bijkomend voordeel. Doordat groeihormonen verantwoordelijk zijn voor de verjonging van lichaamscellen zorgen deze ook voor een strakkere en gezondere huid.

Met de kettlebell kun je alle spieren in het hele lichaam trainen. Om dit te bereiken dient u er wel voor te zorgen dat u het juiste trainingsprogramma volgt. Gaat u zelf zomaar iets doen, dan heeft u een grote kans dat u bepaalde spieren of spiergroepen overslaat. En bovendien zult u dan niet de groeihormonen stimuleren waardoor het resultaat veel minder zal zijn.

En dit met het gevolg dat u snel uw motivatie zult verliezen en de kettlebells in de kast verdwijnen. En dat is echt zonde, want mer 2 tot 3 keer, 20 minuten per week kunt u echt een verbluffend resultaat bereiken.

Snel resultaat!

U zult meer resultaat boeken dan dat u in de sportschool aan de gang gaat met allerlei geavanceerde fitnessapparaten.

U ontvangt 5 dvd`s met verschillende oefeningen. Deze oefeningen zorgen voor de stimulering van de productie van groeihormonen. Op deze manier kunt u het snelste vet verbranden.

Met 2 of 3 keer per week trainen en dan ook nog trainingen van ongeveer 20 - 25 minuten zult u in een paar weken al resultaat gaan zien. Bovendien kunt u het geheel vanuit huis doen, dus u hoeft niet de deur uit naar de  sportschool. De tijd die u normaal gesproken kwijt zou zijn om naar de sportschool en terug te gaan, is al voldoende om uw oefeningen te doen.

Het excuus dat u geen tijd heeft gaat in dit geval dus niet op. Er is eigenlijk geen excuus om de strakkebuikspieren kettlebell workout niet te volgen. Get up! en ga aan de slag. U zult verstelt staan van het resultaat wat u al zeer snel zult zien.

Voor de strakkebuikspieren kettlebell  workout zijn er verschillende mogelijkheden:

Voor dit bedrag krijg u:

  • 5 DVD`s met oefeningen.
  • Een kettlebell met het bijbehorende gewicht voor de workout. 

En vergeet niet, dit is het meest succesvolle fitness thuis programma in Nederland

Gaat u naar een sportschool? Dan zal u een soortgelijk bedrag kwijt zijn voor ongeveer 4 maanden abonnement.

De kettlebell workout is in Amerika erg populair. Veel personal trainers van celebrities maken hier gebruik van. Omdat deze celebrities meestal al een volle agenda hebben, is dit gezien de geringe tijdsinvestering de perfect trainingsmethode.

Succes gegarandeerd!

Indien u de oefeningen volgt zoals deze in de DVD worden aangegeven zal u gegarandeerd resultaat bereiken. Na 3 weken zult u al zien dat uw buikspieren zich zichtbaar ontwikkelen. Om dit te ondersteunen wordt er bij de strakkebuikspieren kettlebell workout een 30 dagen niet goed, geld terug garantie gegeven. Dit omdat de ontwikkelaar van het programma er volledig van overtuigt is dat deze methode werkt.

En hoe kan je dat beter aantonen door een geld terug garantie te geven? 

U kunt dus zonder enig risico aan de slag met de kettlebell oefeningen!

Wilt u nog meer resultaat?

Wilt u binnen een korte tijd helemaal een perfect lichaam en goede conditie hebben? Combineer dan de kettlebell oefeningen met de recepten van de afslank receptenbijbel. De combinatie van een verantwoord dieet met de kettlebell oefeningen zal u gegarandeerd snel en een verbluffend resultaat opleveren.

De afslank receptenbijbel is gericht op permanent afvallen. Door middel van meer dan 100 gevarieerde, gezonde en vooral ook gemakkelijk gerechten is dit een programma wat  gemakkelijk vol te houden is. Je kunt wel zeggen dat het motto van dit dieet is: afvallen is leuk.

De afslank receptenbijbel is samengesteld door Oscar Helm, een ervaringsdeskundige met een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van afvallen. Bekijk ook eens de afslank receptenbijbel ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *