Afvallen

Hoe verlies ik snel vet?

Bijna iedereen wil wel vet verliezen. Daarom wordt in veel gedachten de vraag hoe verlies ik snel vet regelmatig gesteld. Maar hoe kan je dit het beste aanpakken?

Vet verliezen op een verantwoorde manier

Heel erg snel vet verliezen is vaak niet gezond. Het is veel verstandiger om hier een langere termijn planning aan te verbinden.

Verlies je in korte tijd veel vet, dan is de kans levensgroot dat dit weer snel terugkomt. Dit geldt voor alle soorten van vetverbranding. Of het nu om buikvet verliezen gaat of om vet op andere plekken.

Je dient drastische maatregelen te nemen om dit te realiseren. En dit is gewoonweg niet vol te houden. Bovendien wordt de hunkering naar iets lekkers of vets gewoonweg te groot.

Verstandiger is het om structureel het eetpatroon aan te passen en te zorgen voor meer beweging. Ik ben dan ook geen voorstander van een crashdieet.

Veel keuze aan vetarme producten

Tegenwoordig wordt de keuze in gezonde en vetarme producten steeds groter. En dit maakt de kans op succes vele malen groter. Neem bijvoorbeeld yoghurt met 0% vet. De smaak is wel iets minder dan de yoghurt met vet, maar is gewoonweg een prima alternatief.

Door te beginnen met producten die veel vet bevatten te vervangen door vetarme producten, kan je direct resultaat boeken. En hier hoef je eigenlijks heel weinig voor te laten. Je dient gewoonweg de juiste keuze in de supermarkt te maken. Hoe verlies ik snel vet? Begin met gezonde en vetarme producten.

Discipline is de sleutel

Bij afvallen is discipline het toverwoord. En dat is direct ook het lastigste. Continue de discipline opbrengen om de ongezonde producten te laten staan is gewoonweg ontzettend lastig.

Ondersteuning bij vet verliezen

Omdat het nu eenmaal lastig is om van het overtollige vet af te raken is ondersteuning in mijn opinie aan te bevelen. Het goede nieuws is dat er behoorlijk wat receptenboeken en coaching beschikbaar is.

Je dient dan wel te kiezen voor hetgeen wat bij je past. Koop je een receptenboek met recepten die je niet lekker vindt, dan zal dit boek snel ergens worden weggelegd en niet worden gebruikt.

Ondersteuning en motivatie

Naast de ondersteuning in de vorm van gezonde recepten is ook ondersteuning bij het motiveren om door te blijven gaan erg belangrijk. Wat ik hier een aanrader vind is een lidmaatschap op een forum of community. Hierdoor kom je in contact met mensen die precies in dezelfde situatie zitten. Op deze manier kan je elkaar ondersteunen.

Persoonlijk vind ik dit prettiger dan ondersteuning van bijvoorbeeld een diëtiste of coach. Zij vertellen jou wat wel of niet te doen. Bij een community kom je in contact met mensen die hetzelfde ervaren. Het delen van ideeën en adviezen is in mijn ogen dan ook veel praktijk gerichter.

En zijn er mensen binnen de community actief die goede resultaten boeken, dan zal dit ontzettend motiverend werken.

De ideale manier van vet verliezen

Dit is in mijn ogen een combinatie. Hetgeen je nodig hebt is:

  • Gezonde recepten
  • Een plan voor meer lichaamsbeweging
  • Ondersteuning vanuit een community

Dit zijn de 3 ingrediënten voor succes. En beantwoordt bovendien de vraag: hoe verlies ik snel vet.

Hoe kan ik het beste beginnen?

Je kan natuurlijk een eigen plan maken. Je kunt oefeningen bedenken met bijvoorbeeld kettlebells. Dit is een zeer effectieve manier van bewegen en je verbrandt snel veel calorieën en vet. Hetzelfde kan je doen met recepten. Je kan online op zoek gaan naar de juiste recepten.

Dit is echter allemaal tijdrovend en het is de vraag of je het uiteindelijk effectief aanpakt.

De gezondheid is mijn zin is het belangrijkste bezit dat je hebt. Veel mensen geven gemakkelijk geld uit aan allerlei zaken. Waarom zou je niet wat geld uitgeven aan jouw gezondheid en op die manier, op een gezonde en verantwoorde manier vet verbranden. En dat hoeft helemaal niet veel te kosten.

Met bijvoorbeeld de kilo burner krijg je het volgende:

  • Een handboek waarin alles wordt uitgelegd.
  • Een 21 dagen challenge voor meer beweging
  • Een stappenplan om een goed en effectief plan op te stellen
  • Toegang tot de kilo burner community. Hierdoor kom je in contact met mensen die hetzelfde doel hebben.

Voor dit alles ben je slechts 47€ kwijt. Als je er eens over nadenkt, hoe snel je normaal gesproken 47€ aan iets uitgeeft, dan kan je dit toch veel beter aan jouw gezondheid besteden?

Wacht niet langer!

Ga jij ook beginnen met vet verbranden?

Kilo burner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *