Recepten

Gezond eten recepten

Gezond eten recepten

U wilt gezond of gezonder gaan eten? Gezond eten recepten zijn hierbij onmisbaar. Waar kunt u deze vinden, welke mogelijkheden zijn er en hoe onderscheiden de verschillende opties zich? Lees het op recepten om af te vallen.

En om direct een misverstand weg te nemen, gezond eten kan ook echt lekker en makkelijk zijn. Hiervoor heeft u wel gezond eten recepten nodig.

Gezond eten recepten

Waarom gezond eten recepten?

U kunt natuurlijk online gaan zoeken naar gezonde recepten. Als u echter niet precies weet waarnaar u op zoek bent kan dit lastig zijn en veel tijd kosten. Bovendien zult u veel recepten vinden waarvoor u veel verschillende, ongebruikelijke ingrediënten nodig heeft die u misschien niet allemaal in huis heeft.

U kunt wel een paar keer achter elkaar zoete aardappel eten, maar op een gegeven moment bent u hier natuurlijk wel op uitgekeken.

Als u op langere termijn echt gezond wilt gaan eten, dan heeft u veel gezond eten recepten nodig. Vooral omdat u in dit geval variatie in recepten nodig heeft. Doet u dit niet dan zult u snel uitgekeken zijn op de recepten en dan is de kans dat u gezond blijft eten zeer klein.

Elke dag moet u er weer over nadenken, wat eten we deze keer? De juiste gezond eten recepten maken u het veel gemakkelijker. Afvallen is leuk? Op deze manier wel!

Wat zijn nu echte aanraders?

De afslank receptenbijbel

De afslank receptenbijbel van Oscar Helm is een aanrader. De afslank receptenbijbel biedt u:

 • Meer dan 100 verschillende gerechten.
 • Gevarieerd en lekker.

U zult versteld staan welke gerechten u kunt eten wanneer u de afslank receptenbijbel aanschaft. De meeste gerechten die u op deze site tegenkomt zijn gewoonweg erg lekker.

De afslank receptenbijbel richt zich op gevarieerde, lekkere en bovendien makkelijke gerechten. Dit met de insteek dat het makkelijk vol te houden is en er daarom geen jojo-effect optreed.

Inmiddels zijn er al meer dan 2,650 tevreden klanten. Bovendien heeft een onderzoek onder 1,328 respondenten uitgewezen dat zij na 10 weken gemiddeld meer dan 12 kilo waren afgevallen. Bij een standaard dieet was dit slechts 2 kilo.

Het eBook kost 27,00€ en voor 37,00€ krijgt u behalve het eBook ook de fysieke editie van de afslank receptenbijbel. Maar deze aanbieding biedt bovendien nog vele extra`s:

Voor deze prijs krijgt u namelijk ook nog het volgende:

 • Dag- en weekmenu`s met handige boodschappenlijstjes.
 • Recepten voor 10 gezonde desserts.
 • Maar liefst 84 verschillende gezonde tussendoortjes.
 • 13 richtlijnen voor een gezond en strak lichaam.
 • De video: Het ultieme afslank programma.

Lees meer over de afslank receptenbijbel ervaringen.

De afslank receptenbijbel

Meer dan 100 verschillende gerechten - 10 desserts - 84 gezonde snacks - Geen jojo- effect

Bekijk de afslank receptenbijbel

Koolhydraatarm 50 dagen programma

Met dit programma kan je wel tot 2 kilo per week afvallen. Het legt de focus op de vraag zijn koolhydraten slecht? De ongezonde koolhydraten worden vervangen door eiwitten en gezonde vetten. De insteek is om anders te gaan eten en niet minder te gaan eten. Hierdoor zal je als je het koolhydraatarm 50 dagen programma volgt ook geen hongergevoel hebben.

En wie wil dit nu niet, afvallen zonder een hongergevoel? 5 kilo afvallen is met dit programma zo gedaan.

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is gericht op vetverbranding. Om dit te bereiken wordt het aantal koolhydraten beperkt tot 50 koolhydraten per dag.

Wat krijgt u allemaal met het koolhydraatarm 50 dagen programma?

 • Duidelijke menu`s met boodschappenlijstjes. Hierdoor hoeft u niet langer te twijfelen over wat u nu wel of niet mag eten.
 • U zult zich energieker gaan voelen.
 • Geen after dinner dips.
 • U zult merken dat de hunkering naar suiker of zoetigheden zal afnemen.

De prijs prijs van dit eBook bedraagt 37,00€

Voor deze prijs krijgt u ook nog eens een aantal extra`s:

 • Boodschappenlijstjes voor 7 weken.
 • Handige drinktips.
 • Een leuke verrassing.

Valt u binnen 50 dagen niet af? Dan kunt u uw geld terugvragen!

Koolhydraatarm 50 dagen programma

Afvallen zonder hongergevoel - snel resultaat - geen hunkering naar zoetigheden.

Bekijk het Koolhydraatarm 50 dagen programma

FitChef

De FitChef boeken focussen zich op:

 1. Vetverbranding.
 2. Spieropbouw.

De slogan van FitChef is “Gezond eten is leuk, goedkoop, snel & gemakkelijk”. U zult dan ook geen ingewikkelde recepten tegenkomen waarvoor u veel en onbekende ingrediënten nodig heeft.

FitChef is een van de meest populaire recepten boeken. Er zijn inmiddels al meer dan 25,000 exemplaren verkocht.

U heeft de keuze om FitChef deel 1 aan te schaffen voor 37,95€, maar voor 49,95€ krijgt u naast FitChef deel 1 ook direct FitChef turbo erbij. Deze kost los 29,95€, dus het is aan te raden om direct beide delen van FitChef aan te schaffen, aangezien u dan aanzienlijk bespaart op de aanschafkosten.

De recensies van fitChef zijn zeer lovend. Zo kunt u de volgende reacties teruglezen:

Handig boek met veel creatieve recepten.

Geen gedoe in de keuken. Binnen 15 minuten staan de gerechten op tafel.

FitChef

Vetverbranding en spieropbouw - snelle, goedkope en lekkere gerechten.

Bekijk het FitChef programma

Dash dieet

Het Dash dieet is ontzettend populair in de Verenigde Staten. Het is gericht op mensen met een hoge bloeddruk, hoog cholesterolgehalte of diabetes.

Het Dash dieet eBook bevat 100 verschillende recepten. Het uitgangspunt van dit boek is lekker eten met gezonde en normale ingrediënten. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat alles mag, maar met mate.

Het Dash dieet is niet gericht op snel afvallen, maar deze methode is gericht op het veranderen van eetgewoonten. Het voordeel hiervan is dat er dus ook geen jojo-effect optreed.

Het Dash dieet is verkrijgbaar as eBook en kost 37,00€.

Dash dieet

Hoge bloeddruk of een hoog cholesterolgehalte? Dan is dit het perfecte dieet!

Bekijk het Dash dieet.

Wat past het beste bij u?

Er zijn veel overeenkomsten tussen de verschillende receptenboeken. Toch zijn deze in detail allemaal net iets anders. Wel duidelijk is dat al deze boeken een goede hulp bij afvallen zijn.

De afslank receptenbijbel richt zich op de langere termijn waarbij u daadwerkelijk uw eetpatroon voor goed gaat veranderen. Het voorkomen van het jojo-effect speelt hier dan ook een belangrijke rol. Het heeft dan ook geen tijdshorizon zoals u dat normaal gesproken bij een dieet vindt.

Het koolhydraatarm 50 dagen programma richt zich in er in eerste instantie op om in 50 dagen een aanzienlijk aantal kilo`s af te vallen. Hierbij zult u wel merken dat na deze 50 dagen u zich veel energieker zult voelen en de neiging om weer in uw oude eetpatroon zult vervallen minder is geworden. Bovendien leent deze methode er zich goed voor als u een doel heeft om binnen een relatief korte tijd een behoorlijk aantal kilo`s wilt afvallen. Bijvoorbeeld om de vakantie kilo`s of de kilo`s van de feestdagen kwijt te raken.

FitChef heeft als bijkomend voordeel dat het zich ook richt op het creëren van spieropbouw. En dit onder het mom van “lekker makkelijk”. In no time heeft u met dit boek een lekker maaltje op tafel.

Het Dash dieet onderscheidt zich omdat het meer gericht is op mensen met een hoge bloeddruk of cholesterolgehalte en niet alleen specifiek op afvallen.

De prijzen van de verschillende boeken zijn nagenoeg gelijk. En mijns inziens zijn het ook zeer redelijke prijzen. Zeker als u het ziet als een investering in uw gezondheid.

Afvallen is leuk? Met behulp van een van deze boeken in de categorie gezond eten recepten, met de overheerlijke, makkelijke en snelle gerechten zeer zeker wel!

Welke methode om af te vallen heeft uw voorkeur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *