snel afvallen

Buikvet weg in 2 weken

buikvet weg in 2 weken

Buikvet weg in 2 weken

Dat klinkt aantrekkelijk, buikvet weg in 2 weken. Het is even afzien, maar u kunt zeker in een periode van 2 weken een een resultaat behalen waarvan u versteld zult staan.

Hoe kunt u dit het beste aanpakken, zodat u een snel resultaat boekt?

Buikvet weg in 2 weken

Om snel overtollig buikvet te verliezen zult u moeten kiezen voor een zogenaamd “crash dieet”. Dit geeft snel resultaat. Wel is het van belang nadat u een dergelijk dieet hebt gevolgd de discipline moet behouden met wat u eet.

Een jo-jo effect is het grootst bij het volgen van een crash dieet. Ben ik een voorstander van een “crash dieet”?

Op zich is het een goede methode om snel resultaat te boeken. Maar zorg er dan wel voor dat u ook een plan heeft voor na dit dieet. Anders zijn de kilo`s snel terug en als u niet uitkijkt zelfs nog meer kilo`s dan dat u was afgevallen.

buikvet weg in 2 weken

Snel resultaat boeken

Voor mij werkt het zeer motiverend om snel resultaat boeken. Het spoort mij dan ook aan om na een crash dieet door te gaan met gezond eten. Hoe ik dat doe kunt u lezen op de strakke buik bijbel.

Een methode om snel overtollig buikvet te verliezen is bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet.

U kunt echter ook voor het koolsoepdieet recept kiezen.

Koolhydraatarm dieet

Dit is een bewezen methode om snel af te vallen. Het nadeel van dit dieet is echter wel dat u zich misschien energieloos zult gaan voelen. Er is geen vaststaand aantal koolhydraten wat u zou moeten eten om snel af te vallen.

Op hoeveel koolhydraten per dag om af te vallen kunt u bepalen wat voor u het uitgangspunt zou moeten zijn. Het is van belang om niet een extreem laag aantal koolhydraten per dag te gaan eten. Zeker niet als u een beroep heeft waarbij u fysieke arbeid moet leveren of wanneer u veel sport.

Het voordeel van een koolhydraatarm dieet is wel dat u van producten zonder of met weinig koolhydraten onbeperkt kunt eten. Bent u bijvoorbeeld een grote vlees- of kaasliefhebber, dan is dit een dieet wat goed vol te houden is voor bijvoorbeeld 2 weken.

Er zijn voldoende ontbijt recepten zonder koolhydraten waar u uit kunt kiezen. Ook een koolhydraatarme lunch is geen probleem en groenten met weinig koolhydraten zijn er legio. Meer informatie hierover kunt u terugvinden op recepten om af te vallen.

In 2 weken kunt u tussen de 5 – 8 kilo, voornamelijk buikvet, verliezen. Buikvet weg in 2 weken, of in ieder geval een behoorlijk gedeelte hiervan, kan zeker met een koolhydraatarm dieet.

Koolsoepdieet recept

Het koolsoep dieet is een dieet waarbij precies vast staat wat u per dag mag eten. Dit is dus restrictiever dan het koolhydraatarm dieet.

Houdt u niet van witte kool, dan is dit dieet een uitdaging want u zult veel van de soep op basis van witte kool moeten eten om dit dieet succesvol te maken.

Dit dieet bevat naast de soep ook behoorlijk wat fruit en geeft u dus ook de nodige energie. Het nadeel is dat u echt niks anders kan of mag eten dan wat er in het weekschema wordt voorgeschreven.

Buikvet weg in 2 weken, zorg er dan ook voor dat dit niet snel weer terugkomt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *