Afvallen

Boek koolhydraatarm dieet

Boek koolhydraatarm dieet

Boek koolhydraatarm dieet

Bij een koolhydraatarm dieet is het allerbelangrijkste voldoende en gevarieerde gerechten. Een goed boek koolhydraatarm dieet is daarbij  onmisbaar. 

Op deze manier is het dieet het gemakkelijkst vol te houden en worden uw kansen op succes vele malen groter. En bovendien zult u niet het gevoel hebben dat u een dieet volgt.

Er zijn zoveel lekkere dingen die u ondanks uw dieet kunt eten.

Voor een koolhydraatarm dieet heeft u recepten nodig voor alle maaltijden. Dus niet alleen ontbijtrecepten zonder koolhydraten of een kooolhydraatarme lunch maar ook voor de tussendoortjes.  Mijn ervaring is dat wanneer je gerechten ter plekke moet verzinnen je snel uitkomt bij de standaard salades. Dit zijn ook recepten om af te vallen maar worden al snel saai.

Ook het naar de supermarkt gaan en daar koolhydraatarme producten uitzoeken is in mijn ogen niet de juiste methode. Je komt dan bloot te staan aan allerlei verleidingen die moeilijk te weerstaan zijn.

Een boek koolhydraatarm dieet is een onmisbaar hulpmiddel bij een dieet. Een goed boek geeft je voldoende ideeën en variatie die de slagingskansen van een koolhydraatarm dieet enorm doen toenemen.

Bovendien geeft een dergelijk boek ook de mogelijkheid om de maaltijden goed in te plannen, wat weer enorm scheelt bij het doen van boodschappen.

Zelf plan ik minimaal voor 3 dagen wat ik ga eten en hou mij daar dan ook aan.

Boek koolhydraatarm dieet

De afslank receptenbijbel

Een echte aanrader is de afslank receptenbijbel. In dit boek vindt u meer dan 100 gerechten. Kijk eens bij de Afslank receptenbijbel ervaringen.

In de afslank receptenbijbel kunt u onder meer visgerechten, kipgerechten, vegetarische gerechten, salades, sauzen vinden. En misschien het meest verrassende, ook desserts!

Het uitgangspunt van de afslank receptenbijbel is het creëren van een blijven effect. Uit studies blijkt dat 65% van de mensen die een dieet volgen uiteindelijk zelfs een gewichtstoename zien. Het zogenaamde jojo-effect.

De afslank receptenbijbel is erop gericht dit te voorkomen.

De afslank receptenbijbel is erop gericht om het overtollige buikvet te verliezen.  Inmiddels zijn er al meer dan 2,600 mensen succesvol afgevallen dankzij het volgen van de afslank receptenbijbel.

De prijs van de afslank receptenbijbel is 27€ voor de digitale versie en 37€ voor de digitale versie en boekvorm. Met de tips voor het doen van uw boodschappen heeft u dit snel terugverdiend.

Bovendien, als u de reacties bekijkt van de mensen die de recepten gebruiken, dan zijn zij laaiend enthousiast. Niet alleen over de verrassende en gevarieerde recepten, maar ook over het behaalde resultaat.

Als u bijvoorbeeld 8 kilo afvalt in een maand, dan kost u dat nog geen 3,50€ per kilo, als u de aanschafprijs van de afslank receptenbijbel in ogenschouw neemt.

Dat is een bedrag wat ik er zeer zeker voor over heb om een aantal kilo`s af te vallen. En ook nog wel een veelvoud daarvan.

Wat dacht u ervan het gratis weekmenu uit te proberen. Zo kunt u zien of dit iets voor u is en of de recepten u bevallen.

[optin-cat id=1080]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *