Reviews

Afslank receptenbijbel ervaringen

Afslank receptenbijbel ervaringen.

De afslank receptenbijbel is inmiddels een bekend begrip. Inmiddels zijn er meer dan 2,500 mensen succesvol afgevallen door dit concept. Maar is iedereen tevreden? En wat zijn nu echt de afslank receptenbijbel ervaringen?

Wat is de afslank receptenbijbel?

Het principe van de afslank receptenbijbel is dat je blijvend afvalt en dat er dus geen jojo-effect optreedt. Het jojo-effect effect is een bekend fenomeen en houdt in dat nadat je bent afgevallen de kilo`s na verloop van tijd weer terugkomen. En erger nog, in veel gevallen komen er nog meer kilo`s bij dan de kilo`s die je was afgevallen.

Hoe kan het nu dat er met de dit concept geen jojo-effect optreedt? En is dit echt zo? Dit komt omdat het uitgangspunt is dat een dieet veelzijdig moet zijn. Het grootste probleem met bijna alle diëten is dat deze eentonig zijn. Daardoor is het moeilijk vol te houden. Door nu een dieet te creëren wat veelzijdig en afwisselend is, wordt het gemakkelijker vol te houden.

Bovendien door behalve afwisseling ook nog eens lekkere recepten op te nemen in het dieet, wordt het nog gemakkelijker om vol te houden.

Wat zeggen mensen over de afslank receptenbijbel?

Maar wat zijn nu de echte afslank receptenbijbel ervaringen? Op de website van de afslank receptenbijbel zijn er een behoorlijk aantal terug te lezen. Om u een idee te geven wat de afslank receptenbijbel ervaringen zijn, een korte indruk:

"Mijn man en ik zijn 4 kilo afgevallen in de eerste twee weken met je recepten. Ik heb weer veerkracht in het leven!"

4 weken bezig en 7,8 kilo kwijt. Voel me beter dan eerst. Er is meer balans in mijn lichaam, minder trek. Recepten zijn lekker dus gewoon gezonde lifestyle en geen saai dieet."

M'n gewicht schommelde heel erg en ik kon geen dieet volhouden. Jouw boek is het eerst dieet wat ik heb kunnen volhouden. Het is ook heel duidelijk geschreven, het is heel helder voor mij. Ik ben er heel erg blij mee en wil je daar graag voor bedanken!"

Bovendien kunt u ook de enthousiaste reactie van Nicolette van Dam teruglezen op de website van de afslank receptenbijbel.

De afslank receptenbijbel ervaringen in cijfers.

De cijfers van de afslank receptenbijbel ervaringen zijn gewoonweg indrukwekkend. Er is een onderzoek gedaan onder 1,328 mensen.

Er is gekeken naar behaalde resultaten met de afslank receptenbijbel versus standaard diëten. Na één van de diëten voor 10 weken te hebben gevolgd, zijn dit de resultaten:

Aantal afgevallen kilo`s na 10 weken dieet:

 • Standaard dieet: ongeveer 2 kilo.
 • Afslank receptenbijbel: bijna 14 kilo!

Opvallend om te zien is dat na ongeveer 6 wekend de resultaten gelijk zijn. Na 6 weken zien de mensen die een standaard dieet volgen de verloren kilo`s weer terugkomen. De mensen die de methode van de afslank receptenbijbel volgen blijven afvallen.

Dit toont dus duidelijk aan dat het jojo-effect wat bij een standaard dieet bijna altijd optreedt, bij de methode van afslank receptenbijbel niet optreedt.

Klopt dit nu allemaal?

Wat ik persoonlijk erg overtuigend vindt zijn de garanties die worden gegeven:

 • Niet goed, geld terug.
 • 60 dagen uitproberen.

Dit onderbouwt mijn opinie dat het in dit geval echt een dieet is wat werkt en dat het doet wat het beloofd. Als dit niet het geval zou zijn, dan zouden natuurlijk nooit deze garanties worden gegeven. Het toont aan dat de auteur, Oscar Helm, echt overtuigd is van zijn concept.

Een gratis weekmenu via Recepten om af te vallen.

Om kennis te maken met de menu`s kunt u via de volgende link een gratis weekmenu downloaden. Op deze manier kunt u zien wat u kunt verwachten en beoordelen of u dit bevalt.

Hoeveel kost de afslank receptenbijbel?

Er zijn verschillende mogelijkheden om de afslank receptenbijbel aan te schaffen. U kunt het boek e-book downloaden, maar u kunt ook het boek erbij bestellen.

Of u nu het e-book of hierbij ook het boek besteld, u krijgt er gratis 5 bonussen bij! Dit zijn:

 1. Boodschappentips bij de verschillende dag- en weekmenu`s.
 2. 10 gezonde toetjes
 3. Maar liefst 84 verschillende tussendoortjes.
 4. De 12 richtlijnen voor een strak en gezond lichaam.
 5. Het ultieme afslankprogramma, video`s en tips om nog sneller af te vallen.

U ziet dus dat u naast het e-book of boek nog veel meer krijgt.

Ik hoor u al denken wat zal dit dan wel niet kosten? Dat zal u positief verassen. Het e-book kost 27€ en de combinatie e-book en boek kost slechts 37€.

Let er wel op dat dit een tijdelijke actie is.  De normale prijs is 50€. Wacht dus niet te lang en profiteer zolang het nog kan. Want zeg nu zelf een investering van 27€ of 37€ in uw gezondheid, dat is toch niet iets waar je lang over hoeft na te denken.

Je moet het natuurlijk wel zelf doen!

Het boek of het ebook in huis hebben is natuurlijk niet voldoende. Je moet er natuurlijk wel mee aan de slag gaan en de tips en recepten ook echt volgen. Dit is iets wat je alleen zelf kunt doen. Uiteindelijk heb je het dus zelf in de hand om blijvend kilo`s af te vallen. Het wordt je echter wel erg gemakkelijk gemaakt op deze manier. En bovendien veel leuker. Je kunt zelf wel stellen met de gevarieerde en lekkere recepten; Afvallen is leuk!

Afslank receptenbijbel ervaringen

Wat kunt u allemaal bereiken met de afslank receptenbijbel?

Natuurlijk is het hoofddoel het verliezen van overgewicht. Maar daarnaast zijn er nog andere effecten die meer dan meegenomen zijn. Zo zal u ook merken dat:

 • Uw huid zal er gezonder en stralender uitzien.
 • Uw uitstraling zal compleet anders worden. Een strakke buik en vol energie.

De afslank receptenbijbel is beschikbaar als boek maar ook als e-book. En als u aan de slag wilt kunt u het e-book direct downloaden. Op deze manier kunt u vanavond nog uw eerste gerecht van de afslank receptenbijbel bereiden

Uitproberen zonder risico.

Naast de afslank receptenbijbel ervaringen van anderen, is het nog altijd het beste om het zelf te ervaren. En dat kan eenvoudig en zonder risico. Met de niet goed, geld terug garantie kunt u het zelf uitproberen zonder risico.

En deze garantie geldt zelfs voor 60 dagen. Bent u niet tevreden, of bevalt het niet dan kunt u gewoon uw geld terugvragen.

Afslank receptenbijbel ervaringen

Bent u het volgende succesverhaal?

Heeft u ook al meerdere pogingen gedaan om overtollige kilo`s kwijt te raken, maar was u uiteindelijk niet tevreden met het resultaat?

Of misschien is dit wel de eerste keer dat u wilt proberen de overtollige kilo`s kwijt te raken.

In beide gevallen is de afslank receptenbijbel een echte aanrader om het afvallen op een goede en verantwoorde manier aan te pakken. En bovendien met een grote kans op succes. Vergeet niet uw afslank receptenbijbel ervaringen te delen!

Profiteer nu van de actieprijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *