snel afvallen

5 kilo afvallen

5 kilo afvallen

5 kilo afvallen is goed te doen en kan ook in een kort tijdsbestek. Bijvoorbeeld met een koolhydraatarm dieet kunt u in 2 weken 5 kilo afvallen.

Het is even afzien en doorzetten, maar u zult snel resultaat zien.

Denkt u er eens over na hoelang u erover gedaan heeft om 5 kilo in gewicht toe te nemen en dat u dat in 2 weken weer kwijt kunt raken!

5 kilo afvallen met een koolhydraatarm dieet

Met een koolhydraatarm dieet is het doel niet meer dan 20 koolhydraten per dag te eten. En dat is niet veel!

U zult dus bij alles wat u eet goed op de koolhydraten moeten lettern.

Het zijn echter alleen de koolhydraten die van belang zijn. Zo  pas kaas prima in dit dieet, terwijl het wel veel calorieën bevat. Aan de andere kant, 1 sneetje brood bevat al 11 koolhydraten, dus met 2 sneetjes brood zit u al boven de 20 koolhydraten.

Heeft u de gehele dag weinig koolhydraten gegeten, maar wel redelijke wat calorieën, maak dan niet de fout om later op de dag ook koolhydraten te eten. Maak in ieder geval de dag vol met het koolhydraatarme dieet.

Voorbeeld koolhydraatarm dieet

Ontbijt: Een uitsmijter, waarbij u deze rijkelijk belegd met kaas, ham, salami en een garnering van een groene salade.

Lunch: Een eigengemaakte kippensoep, het recept hiervoor kunt u vinden op koolhydraatarme lunch.

Diner: Vlees of vis, met een salade of groenten. U kunt bijvoorbeeld een prima een Gorgonzola saus maken voor bij het vlees.

Tussendoortjes: Een stukje kaas, een gekookt ei.

Kijk wel altijd even op de verpakking van de producten die u koopt hoeveel koolhydraten er in zitten. Ham kunt u verkijgen met minder dan 1 koolhydraat perr 100 g, maar er zijn ook soorten die meer koolhydraten bevatten.

Producten die u goed kunt eten gedurende een koolhydraatarm dieet:

  • Eieren
  • Vlees en vleeswaren
  • Kaas
  • Groenten (broccoli, spinazie, sla, boerenkool, komkommer, asperges)

Doorbijten en volhouden

U zult direct behoorlijk wat gewicht verliezen, zeker de eerste 3 dagen. Daarna zal het een beetje schommelen. Het kan een dag voorkomen dat je geen gewicht bent kwijtgeraakt, maar de dag erna zult u weer extra veel gewicht zijn kwijtgeraakt.

Koolhydraten zorgen voor energie voor uw lichaam. Doordat u lichaam met dit dieet niet de koolhydraten binnenkrijgt om u energie te geven, zal het vet gaan verbranden om toch aan energie te komen.

Het is echter wel zo dat u lichaam gewend is aan de koolhydraten. Waarschijnlijk zult u dan ook naar een paar dagen het gevoel krijgen dat u moe bent en geen energie heeft. U kunt er ook voor kiezen om niet direct extreem weinig koolhydraten te eten en het dieet langer vol te houden.

Heeft u hulp nodig bij afvallen, bekijk dan eens de strakke buik bijbel, of de afslank receptenbijbel ervaringen. Hier kunt u alles teruglezen hoe u op een eenvoudige manier kunt afvallen. Bovendien; afvallen is leuk wordt wekelijkheid met deze methode. Wie is Oscar Helm? Hij is een expert op het gebied van gezond afvallen en een goede hulp bij afvallen. Voor een andere methode kan ik u Fitchef aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *